снимка: Базар.бгПрочутата къща на ул. Бр. Шкорпил, която по-старите варненци помнят

...
снимка: Базар.бгПрочутата къща на ул. Бр. Шкорпил, която по-старите варненци помнят
Коментари Харесай

Продават къщата на Михаил Михов - Мишо Бирата в сърцето на Варна! Цената е 5,7 милиона евро

снимка: Базар.бг

Прочутата къща на ул. " Бр. Шкорпил ", която по-старите варненци помнят като някогашния отдел " Изкуство " на градската библиотека, а по-младите - като къщата на Мишо Бирата, се продава. 

Обявената цена за парцела в Базар.бг е 5 750 000 евро. В описанието на парцела се загатва, че той е " с историческа стойност и съвършена локация в сърцето на красивата Варна. Тази аристокртична рездиденция в типичен жанр е издигната през 20-те години на предишния век и се отличава с присъща архитектура, богата орнаментика и луксозна планировка. През 1999-а е направено изцяло възобновяване на интериора и екстериора. "

" Просторният двор е чудесно озеленен и поддържан. Изграден е басейн и помощна къща със сауна с подобен размер 20 кв.м. Има обособена закрита зона за паркиране на до 4 автомобила, а в двора има опция и за в допълнение паркиране ", прибавят продавачите на къщата, която е сматана за една от най-хубавите в цяла Варна. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР